Baju Anthem "Kekuatan Dari Sejarah" LIMITED EDITION READY STOCK
Sekiranya anda selalu mengikuti fanpage Cik Srikandi, menjelang raya yang lalu pasti anda perasan Cik Srikandi ada memakai kemeja-t yang bertuliskan "Kekuatan Dari Sejarah".Poster Srikandi musim raya 1440 H :


*Cik Srikandi memakai sarung lengan. Baju anthem ini berlengan pendek.Harga untuk kemeja-t :

A) Beli kemeja-t sahaja :

Harga RM25 + kos pos RM5 = RM30 sahaja.


B) Untuk pembeli buku Semberani Sang Bidasari :

Harga diskaun RM20 + kos pos RM5 = RM 25 sahaja.


C) Ingin membeli buku Semberani Sang Bidasari + kemeja-t :


Harga diskaun RM20 + RM35 (buku) + kos pos RM5 =RM60 sahaja.PENTING: Ready stock bergantung kepada siapa cepat bayar. Sekiranya anda bayar lambat dan kebetulan stok habis, jangan bimbang, anda masih boleh memiliki baju ini melalui pesanan preorder yang akan diberitahu dalam emel anda.*Setiap bungkusan pesanan akan disertakan 'Mystery gift' . Hadiah di dalamnya dipilih secara rawak.*Hanya warna hitam (black) sahaja. Berlengan pendek.


*Panduan ukuran:


*Ini adalah ready stock dan keluaran terhad, hanya satu (1) baju sahaja untuk setiap pesanan. Namun jika anda mahu lebih, boleh buat pesanan tempahan (preorder). Untuk preorder, pesanan tidak terhad.Untuk membeli, sila emelkan:

Nama:

Alamat:

No. Tel:

Saiz Baju (S, M, L, XL, 2XL) : 

Saiz & Kuantiti (Untuk preorder): Kepada penerbitbijasura@gmail.com
Pihak kami akan membalas semua pesanan. Harap bersabar.

Maklumat Tambahan:

Ini adalah kemeja-t anthem yang direkabentuk oleh Cik Srikandi sendiri untuk mempromosikan pemikiran sejarahnya yang mengandungi dua aliran konsep:

1) Pemikiran Sejarah Pascamerdeka : pemikiran sejarah yang bebas yakni tidak bergantung kepada naratif zaman kolonial. Penulisan sejarah mengikut pandangan pribumi itu sendiri.

2) Pemikiran Sejarah Pragmatik : pemikiran sejarah yang proaktif, progresif dan positif dalam menggunakan elemen sejarah untuk pemerkasaan identiti, jatidiri dan tamadun.Comments